Restorani

Konak

Konačište i restoran domaće kuhinje

Restoran KONAK radi od avgusta 2002. godine. Ali, Gazda Dule za sebe kaže da u kafani ima staža jednu godinu više nego što ima godina života: majka je iz kafane (koju je držao Duletov otac) otišla pravo u porodiližte prekidajući posao samo na kratko.

Kolektiv KONAKA spreman je da organizuje i pruži posebne usluge, kao što je kompletna posluga na svadbama ili proslavama van prostora restorana. Pripremamo i isporučujemo hranu i piće na mestima gde se to od nas zahteva (seminari, konferencije, promocije i razni drugi skupovi). Javite nam se sa konkretnim zahtevom i sa zadovoljstvom ćemo sarađivati…

U prostorima nacionalnog restorana, u prizemlju, postoje dve izdvojene celine (etno i mala sala) dok se na spratu nalazi velika sala. Takva struktura prostora dozvoljava organizaciju različitih proslava ili skupova. Svadbe, rođendani, veselja, ali i stručni skupovi i konferencije za medije.

Velika sala može da primi i do 120 gostiju u komfornom rasporedu. U etno sali ima mesta za 80 a maloj sali ima mesta do 35 gostiju.

Ipak, priča je jedno, a sopstveno iskustvo nešto sasvim drugo. Stoga Vas pozivamo da nam se javite i da nas posetite.

Smeštaj

KONAK konačište ima u svojoj ponudi dva apartmana, jedan poluapartman i sedam jednokrevetnih i dvokrevetnih soba, što ukupno čini 28 ležajeva. Sobe i apartmani su opremljeni vrhunski.

Obzirom na kompletnu ponudu, lokaciju objekta i poznati kvalitet usluga koje pružamo, KONAK predstavlja pravi izbor za poslovne ljude koji imaju obaveze u Kruševcu.

Očekujemo Vas…